Αγαπητέ Μίχο σχετικά με το ΜΑΡΞ, παραθέτω αποσπάσματα διότι σαφώς δεν είναι δυνατόν να αναλύσω σε ένα Φορουμ τις κοσμοΪστορικές αλλαγές αλλά και την σχέση του ΜΑΡΞ με τον ιουδαϊσμό και την συνομωσία ( εγώ το αποκαλώ περισσότερα ως ένα εβραϊκό σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου).
Σύντομα θα κάνω μια αναφορά στον epanellinismos σχετικά με τον Χριστιανισμό πώς κατασκεύασαν οι Χριστιανοί τον διάβολο και την σχέση του με τον Μαρξισμο - κομμουνισμό πώς κατασκεύασαν οι κατασκευαστές του κομμουνισμό τον Φασισμό ως "διάβολο" των κομμουνιστών.
Πρώτα απ όλα έχω να πω ότι όλα ξεκίνησαν με την παράθεση του άρθρου μου για τον Μάρξ, εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο εκτός από τον τίτλο που απλά εκφράζει τις απόψεις μου και άφησα στο ελεύθερο σχολιασμό των μελών πλην του Κεφτέ "polispittas" ο οποίον δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί όχι με επιχειρήματα αλλά ύβρεις αποκαλώντας με "ΑΘΛΙΟ" σαφών δεν αμφισβητώ ότι συμφωνείς μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινάς μια συζήτηση με ύβρεις, μήπως κάνω λάθος ;;;
Στην συνέχεια ο κύριος Κεφτές παρουσιάστηκε με κατεβατά κείμενα τα οποία δεν ήταν κανενός είδους σκέψη δική του αλλά αντιγραφές από άλλες σελίδες όπως από εδώ
http://users.sch.gr/papangel/ph/books/books/sv.mithi-gia-glosa.1.htmΑγαπητέ Μίχο και εγώ έχω αντιγράψει κείμενα από άλλες σελίδες αλλά με πηγές, και όταν μιλάμε και κάνουμε συζήτηση δεν παραθέτω αυθαίρετα κείμενα χωρίς την πηγή μάλιστα για να τα παρουσιάζω ως δικά μου.
Η Συζήτηση μας στην συνέχεια εξελίχθηκε στις γλώσσες, και πάλι τα ίδια από τον κύριο Κεφτέ μου ανέλυσε πράγματα που ήταν κακοαντιγραφές από τον wiki χωρίς επιχειρήματα.
Είναι γελοίο να λέμε περί του spiritus και τα παραμύθια, δηλαδή προσπαθεί να αποδείξει πράγματα που τα κάνει ούτως η άλλος η Ν.Τ.Π νέα τάξη των πραγμάτων. Σπύρτο σημαίνει spiritus ; Και τι σημαίνει spiritus ; Ποια είναι εξήγηση σου πως δημιουργήθηκε η λέξη.
Η επίσης το λέει ο Εβραιόδουλος Μπαμπινιώτης για το balkan ότι δήθεν στα Τούρκικα σημαίνει Όρος - Βουνό μέγα ΨΕΜΑ, ποτέ και σε καμία ιστορική περίοδο το φτωχό τούρκικο λεξιλόγιο δεν είχε μέσα της τέτοια λέξη.
Λέξεις Bulkan = Balkan = Bulgaria έχουν την ίδια ρίζα με την πανάρχαια ελληνική λέξη Βουνό, Βουλή, Βουλεύω. Ονόμαζαν οι Έλληνες τα τοπωνύμια ανάλογα με το φυσικό του περιβάλλον.
Παράδειγμα BULGAR Βουλγαρία = ΒΟΥ + ΓΑ ( Υψηλές πεδιάδες γή ) Οι βούλγανοι έχουν στην πλειοψηφία την Ελληνική καταγωγή διότι ήταν Θράκες και ο τόπος όπου ζούσαν έχει ψηλά βουνά και αυτή είναι πραγματικότητα για όλη την Θράκη.
Περιμένω να μου πει ο Κεφτές τι σημαίνει λέξη "ΚΕΦΤΕΣ" είναι και αυτή τούρκικη ;