Ναι ναι ναι ! Γνωστό το αριστερό τραγουδάκι ότι δεν σας βολεύει είναι ψέμα και ότι είναι υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως δεν είναι ψέμα.
Πρώτα απ όλα αυτό το κείμενο μου έστειλε ένα έμπιστο άτομο που δεν λέει ψέματα, διαφορετικά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναρτήσω όπως σε σας έτσι και αλλού ( που ούτε κρύβονται πίσω από την Αρχαία Ελλάδα, ούτε και είναι εθνικιστές, αλλά είναι καθημερινή άνθρωποι και πραγματικά χαιρέτισαν αυτήν την προσπάθεια. )
Πάντως από μια εμφανίζεστε Άθεη από την άλλη κάνετε τα πάντα για να νομιμοποιηθούν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και από την άλλη πολεμάτε δήθεν τον χριστιανισμό, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι πρεσβεύετε με όλον τον σεβασμό.
Εγώ γνωρίζω τι πρεσβεύω και υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι που αντιστέκομαι σε αυτό το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο διοχέτευσης λαθρομεταναστών, που μεν είναι αθώοι σε όλα, αλλά και επικίνδυνοι λόγο της άγνοιας τους και πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, και δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση όπως δεν προτίθεται και σε καμία περίπτωση κανείς Έλληνας να ξοδεύψει την ζωή του για να ανεβάσει το επίπεδο τους κάτι που ούτως η άλλος είναι αδύνατον.
Ας ξεκινήσουμε από τα πρώτα μερικά βήματα και να δούμε ακριβώς τι κάνει η παγκοσμιοποίηση.
1. Δημιουργεί αφορμές για πολέμους όπως η τρομοκρατία πίσω από την οποία είναι η ίδια η παγκοσμιοποιήση, ο αδερφός του Μιλ Λάντεν ήταν χρηματοδότης της εκλογής του Bush.
2. Δημιουργεί πολέμους δήθεν με σκοπό την πάταξη της τρομοκρατίας, στην ουσία όμως γονατίζει τις οικονομίες των κρατών και ελέγχει στην συνέχεια τον φυσικό τους πλούτο ΔΩΡΕΑΝ, διότι για την αποκατάσταση των καταστροφών από τους πολέμους τα κράτη αναγκάζονται θα δανειστούν χρήματα από την παγκόσμια τράπεζα ή από τις ομοσπονδιακές τράπεζες ΗΠΑ που κόβουν και το δολάριο, και θα είναι εξαρτώμενη ( όπως έγινε η Ελλάδα ) από τα κεφάλαια των παγκοσμιοποιητών.
3. Επειδή εμείς η λευκή φυλή Ευρωπαίοι ΕλληνοΠελασγοΓενείς είμαστε ατίθαση και δεν υπακούμε όπως τα μιλιούνια των Ασιατών και Αφρικανών που είναι υποταγμένη και ήταν ανέκαθεν, η παγκοσμιοποίηση αποφάσισε να μετακινήσει μερικούς εκατοντάδες εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών για να μας αφανίσει στα επόμενα 5 ή 10 έτη.
Η υπογεννητικότητα στην Ευρώπη είναι γνωστή, είναι γνωστή και η μουσουλμανική παράδοση με πολλά παιδιά και γυναίκες, ότι πρέπει να αντικαταστήσουν τους πληθυσμούς της Ευρώπης με εισαγόμενους πληθυσμούς εξ Ασίας που είναι πιο υπάκουοι.
Αλλά ταυτοχρόνως όταν διοχετεύσουν εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και τους νομιμοποιήσουν στην Ευρώπη θα καταφέρουν κάποια πολύ ουσιαστικά πλήγματα κατά των λαών της Ευρώπης όπως:
α) Εγκληματικότητα: φυσικό είναι ο Αφγανός που μεγάλωσε μέσα στους πολέμους και της φανατικής θρησκείας να μην υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή και να σκοτώνει ακόμα και για ένα μικρό θέμα η κλοπή .
β) Φτώχεια: Όταν ένας λαθρομετανάστης είναι ευχαριστημένος να ζει ο ίδιος και όλοι οι οικογένεια μέσα σε ένα δωμάτιο δεν έχει πολλά έξοδα, άρα είναι έτοιμος να δουλεύει υπέρ του κεφαλαίου για πολύ λίγα χρήματα. Έτσι ο Ευρωπαίος χάνει την δουλειά του γιατί πολλά τα έξοδα του τρόπου ζωή που έχει διαμορφώσει, και είναι άνεργος, απένταρος και χρεωμένος στις τράπεζες.
Πλουτίζουν οι Ιμπεριαλιστικές πολυεθνικές εταιρείες έχοντας πληθώρα φτηνού εργατικού δυναμικού και πτωχεύει η μεσαία τάξη και ο ατίθασος Ευρωπαίος που είναι η τελευταία ελπίδα της αντίδρασης κατά της παγκοσμιοποίησης
γ) Ναρκωτικά: Το Ισλάμ όπως αναζητήσετε και μέσα στο κοράνι επιτρέπει την χρήση του Χασίς, για αυτό και στην Πάτρα εν Ελλάδι οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί που οι υποστηρικτές των οποίων είναι Το ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΙΦΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ κ.λπ θερίζουν την νεολαία μας στα ναρκωτικά.
Έχουμε κάθε μέρα 4 θανάτους νέων από ναρκωτικά – ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ;
Δείτε τα σχετικά video.
http://www.youtube.com/watch?v=2-PWRcqhgsohttp://www.youtube.com/watch?v=6bxuRku_H8Mhttp://www.youtube.com/watch?v=sxF06GMBETshttp://www.youtube.com/watch?v=O8bYIFdynskΔεν είμαι Χρυσαυγήτης αλλά δείτε πώς δέχονται την ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ οι κάτοικοι !
http://www.youtube.com/watch?v=lG0yhtelPeAΑπό που ως που έχουν δικαίωμα οι λαθρομετανάστες να εισβάλουν στην πολιτική ζωή του τόπου.
Εφ όσον είναι “πεινασμένοι και διψασμένοι” προφανώς βρίσκονται στην Ελλάδα για μια καλύτερη οικονομική ζωή. Από που όμως έχουν το δικαίωμα να συγκεντρώνονται
Δείτε παραπάνω: Προκλητική συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Την ίδια ώρα, πραγματοποιήται από την «Εθνική Επιτροπή Μνήμης» συγκέντρωση για να τιμηθεί «η αντίσταση του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στους Οθωμανούς».
Για ποια ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μας μιλάτε υποκριτές όταν όλα όσα αντιπροσωπεύεται είναι με το “Λάβαρα της Αρχαίας Ελλάδος” αλλά αποκλειστικά υπέρ όσον υποστηρίζει και η παγκοσμιοποίηση.
δ) Το παρεμπόριο: Έχω εγώ ένα κατάστημα που πουλάω (Χ) είδη , πληρώνω Ενοίκιο, Ρεύμα, Ασφαλιστικό Ταμείο, προσωπικό, Τέλη, Φόρους, κ.λπ έρχεται ο λαθρομετανάστης υπό την προστασία του αδιάφορου κράτους στρώνει ένα σεντόνι μπροστά στο μαγαζί μου και πουλάει τα ίδια αντικείμενα με τα δικά μου στο ¼ τιμής – φυσιολογικό γιατί πρώτα απ όλα δεν έχουμε την ίδια ποιότητα, και δεύτερον ο τύπος δεν πληρώνει τίποτα από τα παραπάνω που επιβαρύνομαι εγώ.
Πώς και γιατί όμως: Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες κατασκευάζουν προϊόντα σε σαπιοκάραβα στην Κίνα, Ταϊβάν κ.λπ χρησιμοποιούν εργάτες για την κατασκευή των προϊόντων με μισθό 50 $ το μήνα, στην συνέχεια πωλούν αυτά τα προϊόντα χονδρικής στους λαθρομετανάστες, την μεταφορά των οποίων και χρηματοδοτούν για να έχουν φτηνούς πωλητές σε όλη την Ευρώπη. Για να κλείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την μικρομεσαία παραγωγή – ντόπιες βιοτεχνίες και να μονοπωλήσουν την αγορά .
Η Πατρίδα μας η Ελλάδα είναι υπό πτώχευση διότι χάνουμε κάθε χρόνο από την εξαγωγή του συναλλάγματος από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών 15.000.000.000 ευρώ, δεκαπέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
Αυτό δημιούργησε και την πτώση της αγοράς, κλείσιμο βιοτεχνιών την ανεργία κ.λπ
ε) Φέτος το καλοκαίρι για μια αφορμή και μόνο η οποία δεν ήταν και τόσο σοβαρή είχε καεί από τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους η μισή Αθήνα.
Οι ίδιοι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Ελλάδα πολλά χρόνια 20 και 30 είχαν δηλώσει στα κανάλια ότι θα έχουμε πρόβλημα με την αλόγιστη λαθρομετανάστευση.
Ποια ήταν η αφορμή: Ένας αστυνομικός σταμάτησε έναν μουσουλμάνο για έλεγχο για ναρκωτικά και βρήκε ένα αντικείμενο τυλιγμένο με χαρτιά ανοίγοντας το για να ελέγξει για ναρκωτικά σκίστηκε αυτό το χαρτί το οποίο ισχυρίστηκαν οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι ότι ήταν ένα φύλο από κοράνι και έκαψαν την μισή Αθήνα.
Φαντάζεστε σε τι περιπέτειες μπαίνει η χώρα μας με τους λαθρομετανάστες ;
Σκεφτείτε να γίνει ένα σαμποτάζ, να βγει ένας αύριο να κάψει το κοράνι δηλαδή τι θα γίνει ;
Καταλαβαίνετε ότι θα εκβιάζουν οι παγκοσιμοποιητές τις χώρες με τους μουσουλμάνους που διοχετεύουν.
Μα αυτοί είναι έτοιμοι και θέλουν αφορμή με την χαρά να πεθάνουν για να πάνε στον παράδεισο, εμένα με ρωτάτε αν θέλω να πεθάνω ;
Δείτε εδώ τα video:
http://www.youtube.com/watch?v=SvwNqXR00AMhttp://www.youtube.com/watch?v=jrwPU0ytLeIΑυτό μου ξέφυγε
http://www.youtube.com/watch?v=7Q4TRSUcRnMΤώρα πουλάτε μαγκιά στους χριστιανούς γιατί είναι μαλθακοί και λέτε ότι δεν υπήρχε ο Χριστός και η Παναγία στους μουσουλμάνους τι θα πείτε ότι δεν υπήρχε ο Μωάμεθ ;
Από την στιγμή που θα το πείτε θα πρέπει να έχετε και το εισηγήτρια για να φύγετε στον Νότιο ή στον Βόρειο πόλο για να σωθείτε !
Είστε σοβαροί άνθρωποι που υποστηρίζετε την νομιμοποίηση αυτών των δήθεν δύστυχων ανθρώπων ;
Μα ποιών δύστυχων ανθρώπων ;
Αυτών που δεν σέβονται την ελευθερία των υπολοίπων ;
Αυτών που θεωρούν όσους είναι μη μουσουλμάνοι άπιστους, και ότι ή πρέπει να πεθάνουν οι άπιστοι ή πρέπει να γίνουν μουσουλμάνοι .
Μα εσείς υποτίθεται ότι είστε κομμουνιστές, αριστεροί πώς λοιπόν εσείς οι άθεοι υποστηρίζεται τους ανθρώπους που έχουν τις πιο επιθετικές δεισιδαιμονίες ;
Πώς εσείς ενώ ξέρετε τι έχει κάνει ο Χριστιανισμός εις βάρος του Ελληνισμού επιτρέπετε σε μια άλλη Ιουδαϊκή θρησκεία πολύ πιο επιθετική από τον Χριστιανισμό να εγκαθιδρυθεί και να δημιουργήσει Τζαμιά κ.λπ ;
Μα για πια Αρχαία Ελλάδα αγωνίζεστε όταν θέλετε να παραδώσετε το μέλλον της Ελλάδος στους Ισλαμιστές και να μετατρέψετε την Ελλάδα και την Κύπρο σε υπόδουλα κράτη του Ισλάμ, ότι θέλει δηλαδή και η ΙσλαμοΚεμαλική Τουρκία ;
Λοιπόν την επόμενη φορά σεμινάρια δεν θα ξανακάνω ! Ξυπνήστε !
Την επόμενη φορά δεν θα χάσω άλλο χρόνο μαζί σας !
Διότι εσείς όχι μόνο δεν μου απαντήσατε σε καμία ερώτηση αλλά αντιθέτως μου σβήσατε και τα μηνύματα και τις ερωτήσεις που έθετα αυτό δείχνει υπουλότητα πέρα για πέρα.
Αν δεν είναι έτσι απαντήστε μου σε αυτές τις ερωτήσεις όχι με κομμουνιστικά μυαλά αλλά ως ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι χωρίς αριστερές προκαταλήψεις.
Δεν είναι λογικές οι ανησυχίες του κάθε Έλληνα ;
Εδώ λέμε να απαλλαγούμε μετά από 2000 χρόνια από τον Χριστιανισμό και εσείς μας κουβαλάτε Ισλαμικό φουνταμενταλισμό και από την άλλη μιλάτε για την Αρχαία Ελλάδα ;
Επιτέλους οφείλετε να απαντήσετε τι αντιπροσωπεύεται, πρώτα θα κανονίσουμε μετά του οίκου μας και μετά με τους εκτός αυτής !
Ζητώ απάντηση από όλους εκείνουν που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση κινούμενη στον Ελληνοκεντρικό χώρο